Anmeldelse NordVPN

NordVPN er en leverandør av VPN tjenester som passer til deg som ønsker økt sikkerhet på nett. Her får du tilgang til servere som er plassert i 59 land. Dette passer perfekt for deg som ønsker å surfe på utenlandske nettsider i Norge. Du kan også få tilgang til norske nettsider når du befinner deg i utlandet.

Her får du tilgang til utallige servere i USA, Tyskland og Storbritannia. Når du benytter VPN i utlandet, får du en utmerket internetthastighet. Du kan derfor benytte deg av streamingtjenester som Netflix, TV2 Sumo og NRK. Dette er derfor perfekt for deg som ønsker å benytte deg av streaming uansett hvor du befinner deg.

NordVPN gir tilgang til en anonym og sikker VPN tjeneste, som kan brukes overalt i verden. Dine nettbesøk blir ikke loggført. Du kan derfor surfe på nett uten at det skader din personlige identitet. Denne leverandøren er registrert i Panama, og tilhører hverken jurisdiksjon i USA eller EU. Dette gjør at NordVPN passer utmerket for torrenting.

Ved bruk av NordVPN kan du surfe på norske nettsider, mens du befinner deg i utlandet. Etter at du har logget inn, finner du raskt en oversikt over land. Du klikker deg deretter inn på en norsk server, ved bruk av kartet inne på nettsiden.

Raske og sikre servere

Hvis du er en av dem som er opptatt av å bevare personvernet ditt på nett, bør du forsøke NordVPN. Dette selskapet gir ikke informasjon til tredjeparter. Dette begrenser seg selv ved at det ikke benyttes loggføring. Dette betyr at det ikke finnes en browsinghistorikk å vise til. I stedet tas det hensyn til en aktiv bruker datasikkerhet.

Hos NordVPN får du tilgang til DNS lekkasjebeskyttelse som skal hindre at IP-adressen din blir tilgjengelig for andre. Om forbindelsen til NordVPN slutter å virke, vil verktøyet Kill Switch sørge for at internettlinjen blir brutt med en gang. Du kan også benytte deg av en dobbel VPN om du ønsker kraftigere beskyttelse, ved håndtering av sensitiv informasjon.

Denne VPN-tjenesten gir deg tilgang til over 5000 servere i totalt 59 land. Dette gjør at du har tilgang på utallige servere over hele verden. Du tilbys også servere som skal bidra til å dekke ulike formål. Velg derfor en server som er egnet for å vise filmer i full HD-kvalitet på TV. På denne måten får du fullt utbytte av VPN tjenesten.

Hos NordVPN kan du velge pakker ut fra pris og innhold. Gå derfor gjennom hvilke krav du har til den VPN-tjenesten som du benytter. Du kan også velge hvor lenge du ønsker å binde deg. Det blir rimeligere jo lengre du binder deg til et abonnement. Du kan benytte deg av en 30 dagers pengene tilbake garanti.

Brukervennlig VPN tjeneste

NordVPN er en brukervennlig VPN tjeneste som garantert innfrir dine forventninger. Her får du enkelt tilgang til de ulike serverne. Når du logger inn hos NordVPN vil du få tilgang til et verdenskart. Dette kartet viser deg hvor de ulike serverne befinner seg. Her velger du server i det landet som du ønsker å koble deg opp mot.

Når du har valgt land vil VPN tjenesten koble deg direkte til den beste serveren som er tilgjengelige. Denne serveren blir valgt med utgangspunkt i hvor rask og travel den er, i forhold til andre servere. Dette bidrar til at uerfarne brukere også kan bruke VPN tjenesten uten problemer. Her slipper du å velge server selv.

Skulle du møte på problemer kan du enkelt bytte server om du ønsker. Du foretar et søk etter den beste serveren i hovedmenyen. Her velger du riktig server ut fra blant annet hastighet. Du finner en oversikt over flere elementære funksjoner, som du gjerne vil sette pris på. Du kan også endre på innstillingene i menyen.

Du kan velge å benytte dine egne protokoller, DNS servere og Kill Switch. Dersom du møter på problemer, kan du enkelt kontakte en engelskspråklig kundeservice. NordVPN er en utmerket VPN leverandør for deg som ønsker en lettvint løsning. Her kan du stille inn de mange funksjonene slik du selv ønsker.

NordVPN til streamingtjenester

Mange velger å benytte en VPN-tjeneste når det skal benyttes streaming. Mange VPN leverandører har gode tilbud på streamingtjenester, som blant annet Netflix. Stadig flere nordmenn foretrekker å benytte seg av den amerikanske Netflix versjonen. Her kan du velge blant mye god underholdning.

Du kobler deg enkelt til en amerikansk server. Du kan da bruke streamingtjenester, som blant annet amerikanske Netflix. Derimot er det også vanlig at Netflix blokkerer de VPN IP adressene som er tilgjengelig. VPN tjenesten vil da jobbe med å aktivere og oppdatere, de blokkerte IP adressene.

Det er også vanlig at nordmenn ønsker å se norske TV kanaler, som blant annet TV2 Sumo og NRK i utlandet. Norske kanaler er som regel blokkerte i utlandet. Dette hovedsakelig på grunn av ulike rettighetsbegrensninger. NordVPN fungerer derfor utmerket for deg som ønsker å se norsk TV i utlandet.

Hvis du ønsker å se norsk TV i utlandet, kobler du deg på en norsk server. Du kan da se dine favorittprogrammer, i like god kvalitet som du gjør i Norge. Det er derfor enkelt å bruke streamingtjenester, ved bruk av VPN. Det er lett å velge en server som passer til dette formålet.

Fordeler med NordVPN

Det finnes en rekke fordeler med VPN tjenesten NordVPN. Her får du tilgang til spesial servere som byr på viktige egenskaper, når det kommer til sikkerhet. Ved å benytte deg av funksjonen Double VPN vil du få tilgang til en meget god sikkerhetsfunksjon. Dette er en fordel om du har behov for ekstra sikkerhet, når du surfer på nettet.

Ved bruk av en Double VPN blir trafikken din kryptert ved hjelp av en ekstra server. Dette gjør at internettrafikken din blir skjult tilstrekkelig. Du kan også velge en spesial server som bidrar til en P2P deling.

Denne funksjonen gjør at du kan dele filene dine med flere personer på en gang. Dette er blant de egenskapene som gjør at NordVPN skårer høyt i forhold til andre VPN-tjenester.