Dette er den nye iPhonen til Apple

September betyr nye produkter fra Apple, og det er vi jo alle veldig glade for. Opp gjennom årene har vi sett de mest fantastiske utviklingene fra elektronikk giganten, og de skuffer sjeldent på sine årlige lanseringer. Mange av de tidligere produktene har blitt en enormt stor del av livene våre, og det gjør jo at vi alltid lurer på om det neste vil imponere like mye.

iPhonen som ble lansert i denne omgangen var den nye iPhone 13, sammen med sine tilhengere iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro og iPhone 13 Max. Et kjennetegn ved Apple sine nye produkter er at de alle skal være bedre enn produktet før, noe som sier seg selv, og at det gjerne er en litt bedre skjerm, et skarpere kamera eller en mer robust telefon. I dette tilfellet gjelder alle 3.

Oppløsning i verdensklasse

Nå som man bruker telefonen sin til det aller meste, så er det alltid greit med ekstra god oppløsning. Dette gir muligheten for å nyte film, serier og bilder i verdensklasse. Når du kjøper iPhone 13 vil du kunne glede deg med den beste skjermen en iPhone har hatt. Telefonens skjerm er av typen Super Retina XDR, med ProMotion. Dette sier deg kanskje ikke så mye, men forenklet så er det rett og slett en god skjerm. Den som heter iPhone 13 Max er ekstra stor, med en skjerm på hele 6,7 tommer. En slik skjerm er det viktig å beskytte, ettersom de nyeste iPhone skjermene også er svært dyre å erstatte om de knuser. Skaff derfor en skjermbeskytter og et godt iphone 13 pro deksel.

Og her er det mye å velge mellom. For selv om telefonen kun har vært ute i noen uker, finnes det utallige aktører som selger kule deksler til den. Det kan enten være fra Apples egne merke, eller noe helt annet. Prøv for eksempel et gjennomsiktig deksel som viser frem den flotte fargen på telefonen, eller et med en innebygd kortholder for smart oppbevaring. Et deksel uansett alltid en god ide, for selv om de lover en iPhone med Holdbart design med Ceramic Shield, så an det alltid skje en kjedelig ulykke.

Annet tilbehør til iPhone

Det finnes mye annet tilbehør du kan få til iPhone, som gjør opplevelsen med den enda bedre. Det mest vanligste er vel å skaffe seg et godt headset, som lar deg høre på musikk og se på filmer med god lydkvalitet. Det gjør virkelig en stor forskjell, og man bruker det enormt mye. For den beste opplevelsen kan man skaffe seg et trådløst headset som har stillemodus. Disse lar deg blokkere lydene fra verden ute, og du kan fokusere fult og helt på det som skjer på skjermen. Det er optimalt når du reiser, og kan til og med brukes som hørepropper om du sliter med å sove på støyende fly eller travle tog.

IPhone 13 virker som en gjennomgående god telefon, der du kan nyte kvalitet og meget flotte detaljer.