Anmeldelse ExpressVPN

ExpressVPN er en av de beste VPN tjenestene som er tilgjengelig i det norske markedet. Denne aktøren tilbyr 2000 servere som er plassert i over 94 land. Her får du tilgang til en topphastighet i forbindelse med nettbruk. Denne VPN-tjenesten tilbyr en sikkerhet og kryptering, som er meget god til blant annet streaming av Netflix i USA.

Dette er en meget god tjeneste som byr på mange fordeler for deg som ønsker tilgang til sikker nettbruk. Her får du et godt brukergrensesnitt som gjør at det er lett å benytte de mange funksjonene uten problemer. ExpressVPN tilbyr en høy hastighet som du garantert vil få glede av, uavhengig av hvor du befinner deg.

I den digitale verden blir trusselbildet stadig større. Derfor er det viktig å beskytte din personlige informasjon når du surfer på nett. ExpressVPN er kompatibel med blant annet Mac iOS, Windows, Linux og Android. Her får du en VPN-tjeneste som både er brukervennlig og rimelig i pris. Du kan derfor glede deg over å surfe trygt på nett.

Dette er en VPN-tjeneste som byr på fleksible og sikre løsninger, for deg som befinner deg i utlandet. Ved å logge deg på tjenesten vil du få en god nettsikkerhet, uavhengig av hvor du er i verden. Dersom du skulle møte på problemer har du tilgang til en kundeservice, som er åpen hele døgnet.

Fokus på sikkerhet og hastighet

Det er utallige VPN tjenester tilgjengelig i det norske markedet. Du kan derfor finne mange aktører som kan tilby deg smart nettsurfing over hele verden. Derimot er ExpressVPN en aktør som allerede har imponert når det komme til hastighet og sikkerhet. Du velger selv hvilken server som passer best til ditt bruk.

ExpressVPN er laget for å tåle hurtige tilkoblinger. Du kan derfor nyte en rask nedlastings og tilkoblingsevne. I tillegg er det også et stort fokus på at sikkerheten skal være god. Dette inkluderer en IPv6/DNS lekkasjebeskyttelse og tunnelering. Dette er tekniske sikkerhetselementer som er viktige for at tjenesten skal fungere optimalt.

ExpressVPN har inkludert en AES-kryptering inn i tjenesten. Advanced Encryption Standard blir ofte forkortet som AES. Dette er algoritmer som blant annet benytter det som kan betegnes som nøkler. Det benyttes her en avansert form for krypteringsteknologi som først ble lansert i 1998. AES brukes til lagring av forvaltningsinformasjon av NSA i USA.

Denne VPN-tjenestene benytter seg ikke av tilkoblingslogger eller aktivitetslogger. Dine nettsøk blir derfor ikke lagret for å sikre at informasjonen ikke skal komme i hendene til uvedkommende. Du får også benytte deg av en IP-adresse som er anonym. Her får du en tilknytning som er meget pålitelig i bruk.

God integrering og brukervennlighet

ExpressVPN tilbyr servere med en meget god hastighet. Dette gjør at du raskt kan koble deg på en server ved behov. Tilkoblingen forblir stabil, og byr ikke på problemer når den brukes. Ved bruk av VPN kan du glede deg over å se norsk TV når du befinner deg i utlandet. Dette ved å benytte en server nær deg.

Denne VPN-tjenesten tilbyr et utmerket design og et godt brukergrensesnitt. Tjenesten er ikke vanskelig å bruke. Det er enkelt å navigere seg mellom de ulike innstillingene og serverlokasjonene i menyen. Når du skal bruke tjenesten kobler du deg raskt til den serveren som du skal bruke. Du kan også endre innstillingen på hjemmesiden til ExpressVPN.

Når du skal laste ned ExpressVPN må du som regel oppgi e-postadressen sin. Du må også registrere en gyldig betalingsinformasjon som skal brukes i forbindelse med betaling av tjenesten. Etter at du har registrert dine personlige opplysninger vil du motta en e-post. I den får du tilgang til den informasjonen som er nødvendig for å benytte deg av tjenesten.

Det tar bare noen få minutter før nedlastningen av programvaren er fullført. Når nedlastningen har blitt fullført kan du selv velge hvilken server du ønsker å koble seg på. Du kan velge mellom over 3000 internasjonale servere. Dette er servere som er plassert på rundt 160 lokasjoner i 94 land. ExpressVPN kan derfor benyttes over hele verden.

Bruk ExpressVPN i utlandet

Mange nordmenn benytter ExpressVPN for å få tilgang til norsk TV, når de oppholder seg i utlandet. Norsk TV i utlandet er normalt geo blokkert som følge av de rettigheter og begrensninger, som råder i dag. Dette er derfor ikke like enkelt å besøke norske nettsider, når du befinner deg i utlandet. VPN bidrar til at dette i større grad er mulig.

ExpressVPN tilbyr en VPN-tjeneste som har en rask tilkobling. Her får du en stabil tilkobling som gir deg den nettkvaliteten. Denne tjenesten fører ikke logg over nettsidene som du besøker. Den tilbyr også mange servere i Norge. Du kan derfor se norsk TV når du befinner deg i utlandet.

Du kan også streame norsk TV når du befinner deg i utlandet. For å få dette til har ExpressVPN utallige sikre servere over hele verden. Du finner derfor alltid en server i nærheten av der du befinner deg. For å gjøre denne tjenesten mer brukervennlig, tilbys apper på norsk. Dette gjør det enklere for nordmenn å bruke VPN.

Mange nordmenn ønsker å se på amerikansk Netflix. For å få dette til bør du bruke servere som er plassert i USA. For å gjøre det enklere for deg har ExpressVPN tilpasset flere servere som kan brukes til dette formålet. Du kan se det store utvalget av servere i menyen. Her finner du raskt frem til servere som kan benyttes til å se amerikansk Netflix.

Fordeler med ExpressVPN

ExpressVPN benytter seg i utgangspunktet av det som kan betegnes som AES kryptering. Dette er en utprøvd krypteringsteknikk som kan brukes for å behandle data. Tjenesten kan også brukes sammen med ulike typer operativsystemer. Dette passer perfekt for deg som ønsker å bruke ExpressVPN på iPhone, Windows og Linux.

Dersom du har spørsmål om tjenesten, kan du kontakte ExpressVPN kundeservice hele døgnet. Her får du svar på det du lurer på i forbindelse med både installering og bruk av VPN. Du kan benytte ExpressVPN på både mobil, nettbrett og PC.