Anmeldelse Avast SecureLine VPN

Det finnes flere gode alternativer om du er på jakt etter en funksjonell VPN løsning. Avast er allerede et kjent merkevarenavn i markedet for det som betegnes som cybersikkerhet. Dette selskapet holder til i den Tsjekkiske Republikk og ble etablert 1988. Avast tilby et av markedets beste antivirusprogrammer.

Dette selskapet har også utviklet et privat nettverk som skal sikre nettsurfing. Avast SecureLine byr på totalt 256-bit kryptering. Dette er en kryptering som skal bidra til å holde brukerdata trygge. De benytter også en av markedets sikreste VPN protokoller, OpenVPN.

Når det benyttes en open-source kode vil det ikke bli forstyrrelser, når din private informasjon behandles på nett. Når du velger å koble deg på en av serverne benyttes det ikke noen form for loggføring. Her vises ikke oversikter over hvilke nettsider, innhold eller applikasjoner som benyttes av deg.

Uten bruk av logg vil det ikke være mulig å spore dine handlinger på nett. Avast SecureLine har også en innebygget DNS lekkasjebeskyttelse, som skal bidra til at informasjonen din forblir privat. Dette er en funksjon som passer utmerket for deg, som velger å bruke Avast SecureLine på mobilen din.

Innovativ teknologi

Den sikre VPN Avast SecureLines tjenesten er rask i forhold til de andre VPN-tjenestene, som er tilgjengelig i det norske markedet. Hastigheten er med på å bestemme hvor raskt du kan laste opp innholdet. Uavhengig av om du benytter deg av streaming eller torrents, er det optimalt at hastigheten er den samme som internetthastigheten.

VPN tjenesten har totalt 52 ulike servere i verden. Disse serverne er fordelt på 33 ulike land.  De fleste landene har bare blitt tildelt en server hver. Landene Spania, Russland, Canada og England har derimot blitt tildelt to servere hver. USA har fått tildelt totalt 16 servere, noe som bidrar til at dekningen er meget god.

Her får du også tilgang til P2P servere, som blant annet tilbyr streamingtjenester. Du slipper på denne måten å bruke tid på å finne den riktige serveren selv. Du velger selv hvilken server som passer deg og ditt behov. Du bør derimot benytte deg av den serveren, som er nærmest der du befinner deg.

Du kan også velge å benytte deg av Avast SecureLine sin optimale servertilkobling. Når du skal vurdere hvilken server som passer, bør du velge den som har den beste forbindelsen til enhver tid. Dette gjør at du oppnår en utmerket hastighet ved bruk av streaming, selv når du befinner deg i utlandet.

Sikker bruk av internett

Det er alltid viktig med et stort antall servere tilgjengelig. Derimot bør det også tas hensyn til hvor de ulike serverne befinner seg. Ved bruk av Avast VPN kan du koble deg på internett sikkert og trygt, uavhengig av hvor du befinner deg. Uansett hvor du logger deg på nett, kan det være en viss risiko i forbindelse med sikkerhet.

Ved bruk av Avast VPN skjuler du effektivt din aktivitet på nett. Nettsider som du har besøkt blir ikke loggført. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for annonsører, arbeidsgivere eller myndigheter når du bruker internett. Din internettleverandør vil ikke få tilgang til opplysninger om hvilke nettsider, som har blitt besøkt.

Bruk av Avast VPN sikrer også en DNS-lekkasjebeskyttelse. Dette betyr at dine DNS-forespørsler blir sendt ved bruk av en VPN-tunnel som er sikker. Dette gjør at disse forespørslene holdes utilgjengelig for uvedkommende. Dine besøk på ulike IP-adresser blir derfor ikke synlig for andre. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for sikkerheten på nett.

Avast VPN sikrer privatlivet ditt mens du surfer på nett. VPN brukes av både banker, store bedrifter og det norske militæret. Dette for at viktige data skal holdes borte fra uvedkommende ved nettbruk. Ved bruk av tilstrekkelig beskyttelse vil du ikke ha noen problemer med trusler på nett. Trusler kan være hackere, annonsører og innholdsblokkering.

Utmerket brukervennlighet

Avast VPN gir deg en god brukeropplevelse som du gjerne ikke finner hos alle andre VPN-leverandører. Dette er en VPN-leverandør som har utviklet et enkelt navigeringssystem og design i sin app. Den gode brukervennligheten gjør at det er enkelt å komme i gang med VPN tjenesten.

Når du åpner appen for første gang vil den automatisk koble seg til den beste lokasjonen din. Dette er som regel en server som befinner seg i nærheten av der du befinner deg. Du finner enkelt frem til menyer som finnes i appen. Servere som støtter ren P2P-fildeling er markert for at du skal kunne koble deg på med en gang.

I menyen kan du tilpasse appen slik at den samsvarer med de innstillingene som er ønskelig. Dette gjør at du raskt kan tilpasse din brukeropplevelse og tilkobling i appen. Du kan også velge å installere VPN tjenesten på flere av dine enheter. Du kan sette opp mobilappen ved å sende en link til din mobil, ved bruk av e-post.

Avast SecureLine har tilrettelagt for en utmerket brukeropplevelse. Det er derfor enkelt å benytte appens tjenester og funksjoner. Det går raskt å installere Avast VPN. Du kan derfor ta den i bruk med en gang. Dette er et ypperlig verktøy til deg som ønsker å surfe trygt og sikkert, uavhengig av hvor du befinner deg.

Avast VPN gir en rekke fordeler

Avast VPN gir deg en rekke fordeler om du er på jakt etter sikker nettsurfing. Dette er en VPN-tjeneste som tilbyr en brukervennlig og funksjonell app. Her får du tilgang til en rask tilkobling til servere over hele verden. Du får tilgang til bruk av innhold som er geo-blokkert. Dette inkluderer innhold fra blant annet Netflix.

Avast SecureLine VPN gir deg tilgang til en utmerket tjeneste som er enkel å installere. Det følger med en enkelt brukerveiledning som skal hjelpe deg i startfasen. Ved hjelp av denne brukerveiledningen blir du guidet gjennom alle funksjonene.

Det er mulig å installere VPN tjenesten på flere av dine enheter. Avast VPN kan også brukes på mobilen ved at du laster ned en app. Du har også tilgang til en supporttjeneste om du trenger hjelp til å komme i gang med VPN tjenesten.