Anmeldelse CyberGhost

CyberGhost er en utmerket VPN tjeneste som passer for deg som ønsker en god sikkerhet i forbindelse med nettsurfing. Dette er et verktøy som også byr på en utmerket streaming funksjon. Her får du en VPN-tjeneste som er rask i forbindelse med streaming, spilling og torrent-fildeling. Det anbefales derfor at du ser nærmere på CyberGhost.

For å få maksimalt ut av tjenesten må du ha tilkobling til en server, som ligger i nærheten av der du holder til. Her får du tilgang til en tjeneste som klarer å omgå blokkeringer av over 35 streamingtjenester. Dette inkluderer streamingtjenester som blant annet Netflix, Hulu, Amazon Prime Video og Disney.

Du får også tilgang til solide personvern og sikkerhetstiltak, som beskytter deg når du surfer på nett. Dette inkluderer blant annet lekkasjebeskyttelse, delt tunnelering, automatisk nødstopp, annonseblokkering og kryptering. CyberGhost opererer fra Romania. Aktøren krever at du følger strenge retningslinjer når det gjelder loggføring.

Her får du apper som er beregnet på blant annet iPhone, Windows, Android og Mac. Det er også mulig med nedlastning av gratis utvidelser til nettlesere som Firefox og Chrome. Dette er en rimelig VPN tjeneste som garantert tilfredsstiller dine forventninger.

Utmerket til streaming

CyberGhost er en VPN-tjeneste som byr på sikre løsninger i forbindelse med nettsurfing. Dette er en VPN som passer for deg som er på jakt etter en VPN som støtter streaming. Her får du glede av et stort antall servere. Disse optimerte serverne er tilpasset for å omgå en blokkering av over 35 streamingtjenester.

Disse streamingtjenestene omfatter blant annet Amazon Prime Video, Netflix, Disney, Hulu, Kodi HBO Max, ESPN og BBC iPLayer. Du kan i tillegg glede deg over å bruke streamingtjenestene til Yle og Crunchyroll.  Det er enkelt å finne frem til den serveren som passer best. Dette ved å bruke CyberGhost appen.

Ved bruk av denne VPN-tjenesten får du tilgang til optimerte servere. Dette gjør det enkelt for deg som ønsker å se filmer og serier, ved bruk av streaming. Du velger enkelt riktig streamingtjeneste fra en liste som er tilgjengelig for brukere av CyberGhost. Velg ved å dobbeltklikke på den foretrukne tjenesten i listen.

Det er enkelt å navigere seg frem når du bruker denne VPN-tjenesten. Du kan derfor bruke tjenesten selv om du ikke har erfaring i bruk av VPN. Som en tilleggstjeneste tilbyr CyberGhost deg å unngå at norske kanaler blokkeres, når du befinner deg i utlandet. Dette gjelder kanaler som NRK og HBO Nordic.

En rask VPN-tjeneste

Den populære VPN tjenesten CyberGhost er meget rask om du klarer å koble til en server i nærheten av deg. Du kan koble til servere i utallige land som Belgia, Frankrike, USA, Australia og Japan. CyberGhost har flest servere i forhold til de andre VPN-tjenestene, som tilbys i dagens marked.

Du finner derfor alltid en server nær der du befinner deg, uansett hvor det er i verden. Du bør alltid forsøke å koble til en optimert server om du skal laste ned og streame torrent-filer. En optimert server fungerer alltid en del raskere enn det andre servere gjør. Dette tilsier at du slipper å irritere deg over etterslep og bufring.

CyberGhost kan også brukes nå du skal spille videospill. Gaming er en populær hobby for mange nordmenn. For at spillene skal fungere godt nok er det viktig at du har en rask tilkobling. Dette vil hindre eventuelle etterslep når du spiller. Her får du en egenskap som er viktig om du skal spille med andre spillere.

For å finne den beste og nærmeste serveren, anbefales det å benytte CyberGhost sin «Best location» funksjon. Det er viktig at hastigheten er optimal for at innholdet skal lastes opp raskt nok. Hastigheten bør være nesten identisk med hastigheten til det nettet som du bruker. Dette gjelder spesielt om du benytter deg av en streamingtjeneste.

Størst utvalg av servere

CyberGhost har over 6300 serverer plassert i 90 land. Dette gjør at VPN tjenesten tilbyr et av de største nettverket med servere som tilbys i det internasjonale markedet. Dette er en utmerket VPN tjeneste om du har behov for å koble deg til en server, som er plassert nær deg. Du kan derfor benytte deg av streamingtjenester overalt i verden.

CyberGhost har virtuelle servere i land som ikke har den beste infrastrukturen. Dette omfatter også land som opererer med personvernlover som er tvilsomme. Dette er land som Kina, Algerie, Kasakhstan, Saudi-Arabia og Russland. Du kan derfor glede deg over at VPN tjenesten gjelder her også.

Ved bruk av virtuelle servere får du tilgang til en rask internettlinje. Slike virtuelle servere gir mindre sikkerhetsrisiko enn fysiske servere. CyberGhost fungerer utmerket for deg som er ute etter en torrent-fildeling ved bruk av Mac og Windows.  I den forbindelse kan du koble til flere optimerte torrent-servere.

Dessverre kan du ikke benytte deg av servere når du bruker en mobil app. Dette er tjenester som må benyttes når du har tilgang til en PC. Du kan velge en optimert server fra en liste som omfatter over 70 land. For å få tilgang til den beste serveren bør du velge den serveren som har minst antall brukere.

Fordeler med CyberGhost

CyberGhost opererer med en utmerket kryptering på samtlige av sine servere. Dette er derfor en trygg VPN tjeneste for deg som ønsker en sikker Internett-tjeneste. Her får du en kryptering som også benyttes av statlige organer og militæret. Derfor opererer CyberGhost med totalt tre sikkerhetsprotokoller.

VPN tjenesten benytter seg av sikre NoSpy-servere. Disse serverne gjør at du kan benytte deg av internettjenester uansett hvor du befinner deg. Du får også tilgang til en lekkasjebeskyttelse som er innebygget i VPN tjenesten. På denne måten er du beskyttet mot datalekkasje, som kan føre til at den IP-adressen som du bruker blir synlig.

For at du alltid skal kunne benytte deg av et sikkert nett, har du tilgang til en automatisert nødstopp. Dette er en funksjon som tilbys i samtlige av CyberGhost sine apper. Derimot vil internettilgangen din bli blokkert om VPN tjenesten skulle vise seg å bli ustabil. Denne VPN-tjenesten tilbyr også en blokkeringsfunksjon som gjør at du slipper å se reklame.