Anmeldelse Malwarebytes

Malwarebytes er et antivirusprogram som har blitt utviklet for å gi den beste beskyttelsen mot alle trusler på nett. Denne programvaren er et utmerket verktøy som skal bidra til å beskytte operativsystemet ditt. Malwarebytes sikter mot de nyeste internettruslene. Denne programvaren gir derfor ikke den beste totalbeskyttelsen mot virus.

Den fungerer derfor utmerket om du er på jakt etter å finne moderne og skadelige programvarer. Malwarebytes er derfor perfekt å bruke sammen med et annet antivirusprogram. Her får du beskyttelse mot skadelige programvarer og trusler. I tillegg får du tilgang til automatiske oppdateringer og sikker surfing på internett.

Malwarebytes passer derfor for deg som ønsker å eliminere trusler. Du kan derfor surfe trygt på internett uten at du behøver å vurdere hver enkelt nettside. Denne programvaren kan brukes til Windows, iOS, Mac, Chromebook og Android. Dersom du er på jakt etter en ekstra beskyttelse er dette en programvare som passer for deg.

Du får her en brukervennlig, programvare som raskt finner de nyeste truslene. Denne programvaren er nyttig når du skal skanne PCen. Malwarebytes påvirker heller ikke systemytelsen på maskinen. Den krever også mindre plass på harddisken din, enn mange andre populære antivirusprodukter.

Rask skanning av din PC

Det er totalt tre typer skanning tilgjengelig for deg som bruker Malwarebytes. Threat Scan tillater deg å utføre en rask skanning. Du kan også sjekke de mest sårbare og infiserte områdene med dette verktøyet. Dette inkluderer skanning av filer, minne og oppstartprogrammer. Når du bruker Malwarebytes tar det bare rundt to minutter før skanningen har blitt utført.

Du kan også benytte Hyper Scan om du ønsker det. Dette verktøyet sjekker derimot bare minnet og oppstartappene. Custom Scan lar deg håndplukke de mappene og filene som skal skannes. Malwarebytes Free er kun tilgjengelig ved bruk på iOS og Windows. Den er også begrenset i forhold til planlegging av skanningen.

Malwarebytes krever bare 10% av den totale systemytelsen. Derimot vil denne programvaren ta mye plass når det utføres skanning. Du vil ikke merke at operativsystemet ditt bremses når du surfer på nett ved en skanning. Malwarebytes vil ta hånd av annonser, svindel og hacking i forbindelse med bruk av PCen din.

Ved bruk av Browser Guard blir du kvitt truslene ved bare et tastetrykk. Dette verktøyet lar deg surfe i nettleseren din slik du ønsker. Du kan også laste opp fire ganger raskere med dette verktøyet, enn det du vanligvis kan. Ved å bruke Malwarebytes kan du benytte deg av mange fordeler, som du ikke vanligvis har tilgang til.

Sikker bruk av internett

Malwarebytes bidrar til at du kan bruke PCen din sikkert og trygt, ved bruk av internett. Du unngår internettrusler som du gjerne møter når du bruker internett. Du kan også bruke denne programvaren sammen med flere andre antivirusprodukter. Du merker ikke noe særlig til påvirkning på operativsystemet.

Dette antivirusprogrammet skårer derfor høyt i forhold til andre antivirusprogrammer. Denne programvaren rydder effektivt opp i PCen. Når du bruker internett vil du oppleve at både blokkering og sikkerhet blir godt ivaretatt. Du trenger ikke å installere noen form for tilleggsverktøy eller andre utvidelser for at programvaren skal fungere.

Sikkerheten blir ivaretatt ved bruk av tre typer skanning. En trussel skanning ser etter ulike trusler som inkluderer trojaner, ormer og uautoriserte endringer i registeret. En sanntidsbeskyttelse ser etter angrep eller andre sårbarheter, som ikke er under kontroll enda. Inkludert i denne får du internettbeskyttelse, som skal blokkere skadelige nettsider.

Du får også en atferdsanalyse skanner som blokkerer ulike programmer som oppfører seg unormalt. Disse verktøyene gjør at internettsikkerheten er tilstrekkelig ivaretatt. For at blokkeringen skal fungere trenger du ikke nettleserutvidelser. Det er ingenting som er bedre enn at du kan surfe trygt på din egen PC.

Effektiv beskyttelse i sanntid

Beskyttelsen i sanntid kan bli konfigurert slik at den fungerer utmerket på alle apper. Du kan selv velge de programmene som skal overvåkes i det som betegnes som sanntid. Som regel omfatter denne overvåkningen blant annet Microsoft Office. Du kan legge til de programmene som skal overvåkes manuelt.

For å få mest mulig ut av programvaren kan du også benytte avanserte innstillinger. Du oppnår også fullstendig beskyttelse over de installerte programmene. En effektiv beskyttelse i sanntid er den viktigste funksjonen til Malwarebytes. En Data Execution Prevention (DEP) overvåker programminner som er potensielt usikre i sanntid.

Dette kan også benyttes på lignende typer program, som blant annet mediespillere og Microsoft Office. For deg som er en avansert bruker trenger du ikke bruke mye tid på konfigurasjonsarbeid. Beskyttelsen i sanntid er den viktigste oppgaven som Malwarebytes gjør for at sikkerheten på din PC skal vedlikeholdes.

Ved å benytte programvaren Malwarebytes på PCen din vil du raskt få gode resultater. Maskinen laster nettsidene mye raskere enn før. Du vil raskt oppdage at programvaren har god kontroll over behandlingen av filer. Du velger selv om du ønsker å bruke programmet alene, eller sammen med annen programvare.

Fordeler med Malwarebytes

Du vil raskt finne ut at Malwarebytes har mange fordeler. Du oppnår en utmerket sikkerhet i forbindelse med nettsurfing og andre oppgaver som du gjør på PCen din. Du får tilgang til en rekke praktiske funksjoner som du ikke vil være foruten. Malwarebytes passer utmerket til deg som er en uerfaren bruker av antivirusløsninger.

Denne programvaren byr på et enkelt brukergrensesnitt som ikke er vanskelig å sette seg inn i. Du får varslinger ved hjelp av pop-ups. Du vil derfor alltid legge merke til en trusselmelding. Du får også tilgang til opplæringsvideoer, som kommer godt med når du skal sette deg inn i funksjonene. I tillegg kan du benytte deg av en Live-chat.

Dersom du møter på problemer, kan du sjekke tidligere henvendelser fra andre brukere. Dette er derfor et effektivt sikkerhetsverktøy for deg som ønsker en trygg hverdag på nett. Dette er også en rimelig antivirusprogramvare som passer for de aller fleste.

Ved å benytte Malwarebytes vil du raskt føle deg sikrere når du bruker PCen din. Du vil med en gang få beskjed om det er noen trusler som du må ta hensyn til ved bruk.