Anmeldelse MacKeeper

Velkjente MacKeeper har som mål å gjøre Mac-maskinen din trygg og sikker. Ved bruk av MacKeeper vil din Mac være beskyttet og optimalisert, i forhold til egen ytelse. Dette er en programvare som tilbyr et mangfold av sikkerhetstjenester til din Mac-maskin.

Her får du et utmerket antivirusprogram for Mac-maskinen, slik at den fungere slik den skal. Du får også med en Mac Adware Cleaner og en spor Mac funksjon. Dette er sikkerhetsløsninger som bidrar til at din Mac varer i flere år. Du kan derfor glede deg over å ha tilgang til en trygg og sikker Mac hver dag.

MacKeeper er et program som bidrar til å rengjøre maskinen din ved bruk av et smart avinstalleringsprogram. Her får du en effektiv og sikker rengjøring som gjør at maskinen fungerer slik den skal hver dag. Dette programmet bidrar også til at ditt personvern blir ivaretatt, slik at du ikke trenger å bekymre deg over uvedkommende.

Hver måned bruker over 3 millioner mennesker MacKeeper. Dette er derfor en programvare som tilfredsstiller kravene som stilles fra utallige brukere hver dag. Det er enkelt å laste ned og ta i bruk, om du har en Mac.

Effektiv rengjøring av din Mac

Ved å installere Mac Adware Cleaner vil du rydde opp i Mac-en din på en effektiv måte. Denne programvaren fjerner alle unødvendige filer som befinner seg på Mac-en din. MacKeeper benytter de tre verktøyene Safe Cleanup, Smart Uninstaller og Duplicates Finder. Ved bruk av disse verktøyene renser du maskinen for filer som ikke skal brukes.

Safe Cleanup er et verktøy som effektivt sørger for at junk-filer blir fjernt fra Mac. På denne måten vil du få mer plass i maskinen. Du behøver derfor ikke å ta egne vurderinger om hvilke filer som skal slettes eller ikke. Du slipper på denne måten å bruke lang tid på å slette filer manuelt.

Duplicates Finder finner frem til de av filene som har blitt lagret to ganger. Du slipper på denne måten å gå gjennom Mac-en for å slette filer manuelt. Du kan selvsagt følge med på hvilke filer som slettes ved bruk av Duplicates Finder. Dette gjelder både dokumenter og bilder som har blitt lagret dobbelt på maskinen.

Smart Uninstaller er det tredje verktøyet som bidrar til at du kan fjerne uønskede og installerte programmer. Ingen av de programmene som fjernes ligger igjen på maskinen. Du vil derfor få mer plass, og din Mac vil fungere mye raskere. Rens av Mac-en må gjøres oftere enn du gjerne tror. Dette er derfor en effektiv programvare for din Mac.

Sikkerhet

Stadig flere bruker Mac hver dag i forbindelse med både jobb og fritid. Dessverre opplever Mac brukere i økende grad trusler. Det er derfor viktig at du vurderer hvilke verktøy som skal brukes for å øke sikkerheten til din Mac. Ved å bruke MacKeeper vil du optimalisere og sikre Mac maskinens yteevne.

MacKeeper tilbyr sikkerhetsfunksjoner som garantert vil beskytte din Mac mot trusler. Ved å installere en MacKeeper beskytter du maskinen din mot virus, internettbedrageri og fysisk tyveri. Du beskytter også maskinen din mot spyware og malware. Du kan spore din Mac ved bruk av en mobil app og Track My Mac.

MacKeeper tilbyr en total sikkerhetspakke til Mac. Når du surfer på internett er du alltid utsatt for trusler. Du vil derfor oppnå en maksimal beskyttelse uavhengig av hvilken browser du benytter deg av. Uønskede sider blir automatisk blokkert når du surfer. Mac-en din vil også nyte godt av et solid antivirusprogram.

Dersom du skulle være uheldig å oppleve at noen stjeler din Mac, vil du beskyttes av sikkerhetspakken til MacKeepers. Ved bruk av dette programmet blir Mac-en din sporet via et trådløst GPS. I tillegg sørger programmet for å ta bilde av personen, som har tatt maskinen din.

Beskytter personvernet ditt

MacKeeper beskytter deg mot identitetstyveri og hackere, når du bruker din Mac. Ved bruk av ID Theft Guard finner du enkelt frem til personlige opplysninger som har kommet på avveie. Denne programvaren beskytter din nettidentitet. Du vil få tilgang til å se om det har forekommet noen datalekkasjer.

Du vil motta et varsel om dine private data kommer på avveie og blir offentliggjort. Du får også beskjed når det er på tide å oppdatere passord, som ikke tilfredsstiller sikkerheten din. Bruk av en privat VPN-tilkobling vil bidra til at dataene som du sender online blir kryptert. Du skjuler effektivt din posisjon når du surfer på internett.

Når du bruker Mackeeper kan du bruke internett uten at det dukker opp annonser på nettsiden din. Dine bevegelser vil heller ikke blir sporet på internett. Du slipper på denne måten at trackere vet hva du er på jakt etter, og ikke minst kjøper på nett. Ved bruk av StopAd-funksjonen vil du oppleve internett på en ny og bedre måte.

Ved bruk av MacKeeper fungerer internett bedre. Du kan laste ned internett både raskt og effektivt uten problemer. MacKeeper hindrer at de ulike internettleverandørene deler nettleserloggen din med annonsører. Ved bruk av en VPN-tilkobling krypterer du data som du sender på nett. Du skjuler både posisjon og data, som du bruker når du surfer.

Fordeler med MacKeeper

MacKeeper gjør at din Mac trives bedre i hverdagen. Du får en renere maskin, som fungerer mye raskere enn tidligere. Du kan justere oppstartprogrammer med bare noen få tastetrykk. Du kan også oppdatere applikasjoner når du selv ønsker. Minnet rengjøres effektivt slik at maskinen fungerer som den skal hele dagen.

De første tegnene på at Mac-en din trenger en rens, er at nettleseren ikke fungerer like raskt som før. Den anerkjente programvaren MacKeeper hjelper deg med å frigjøre plass, slik at maskinen fungerer bedre. Du merker spesielt forskjellen når du benytter applikasjoner, som krever mye ressursbruk.

MacKeeper tilbyr en automatisk minneovervåking av Mac-en din. Den vil ikke påvirke noen filer eller applikasjoner som allerede er i bruk. Programvaren fører til at maskinen din fungerer raskt og effektivt. Du får mer plass til lagring av viktige filer og bilder. Du vil også oppnå at Mac-en din starter raskere enn før.