Anmeldelse VyprVPN

Når en VPN er arkivert vil all nettverkstrafikk gå gjennom en kryptisk tunnel fra datamaskinen, og til en server som styres av VPN tjenesten. Når du har logget deg på din VPN-tjeneste vil ingen kunne se aktiviteten din på internett. Dette gjelder også de som bruker samme nettverk som deg og nettverksleverandøren din.

Nettsteder som forsøker å identifisere deg ut fra IP-adressen din, vil kun se VPN tjenestens IP-adresse. VPN bidrar blant annet til at du kan unngå sensur på internett. Dette ved å la deg surfe med utgangspunkt i et land, der internettlovene er mindre strenge. VPN kan også brukes om du vil besøke norske nettsider når du befinner deg i utlandet.

VyprVPN byr på en av de nyeste VPN-teknologiene som finnes i dag. Du kan derfor glede deg over å ha tilgang til norske nettsider, uavhengig av hvor du befinner deg. Denne VPN-tjenesten er også tilpasset bedrifter som har behov for en sikker, privat og kryptert nettlesing.

Innovativ teknologi

Tidligere var VyprVPN begrenset til å bare gjelde tre tilkoblinger på en gang. I dag kan du koble opp til 5 enheter samtidig. Dette selskapet har servere i totalt 65 land i hele verden. De fleste andre VPN-tjenester dekker opp til 53 land. Når en VPN-tjeneste har servere i mange lande vil din posisjon på nettet skjules bedre.

Dette tilsier også at det er lettere å finne en tilgjengelig server når du oppholder deg i utlandet. Når servere er nær brukeren vil internett fungere raskere, enn når serveren er langt unna. VyprVPN dekker både Sør-Amerika og Afrika. Dette er to kontinenter som ofte ikke blir dekket av andre VPN-tjenester.

VyprVPN dekker også andre land som har strenge internettlover som blant annet Russland, Tyrkia, Vietnam, Hong Kong og Kina. Totalt har denne VPN-aktøren rundt 700 individuelle servere plassert rundt om i verden. Personvernerklæringen redegjør for hvilken informasjon som blir samlet inn om deg når VPN aktiveres.

VyprVPN eies av selskapet Golden Frog, GmbH som har hovedkontoret sitt i Sveits. I dette landet opereres det ikke med like strenge lover for datalagring, som i mange andre land. I utgangspunktet logges ikke din IP-adresse. Det loggføres heller ikke når du logger på og av VPN-økten din.

Støtte og pålitelighet

Den populære VPN tjenesten VyprVPN har en fordel som ikke konkurrentene har. Dette er en teknologi som har blitt betegnet som Chameleon. Denne teknologien har blitt designet for at gjenkjenneligheten til dataen din skal reduseres. Dette hovedsakelig for dem som forsøker å finne ut hvor du surfer på nett.

Denne programvaren passer derfor perfekt for deg som oppholder deg i land der internettbruken er begrenset. Dette kan skje i land som opererer med begrensninger for befolkningens internettvaner. Chameleon bidrar til at dataen ikke er gjenkjennbar via det som betegnes som en DPI.

Brukere av VyprVPN kan benytte seg av internett ved bruk av OpenVPN sikkerhet. Dette er en av de raskeste VPN tjenestene som er tilgjengelig i det norske markedet. Denne leverandøren setter også høyere krav til sikkerhet enn andre leverandører. Dette gjør VyprVPN tjenesten til en av de beste som tilbys i Norge.

Denne leverandøren kan derfor anbefales på det sterkeste. Her får du en tjeneste som beskytter både geolokasjon og personvern. Denne programvaren er enkelt å laste ned for deg som ønsker å bruke VPN. Tjenesten er både brukervennlig og pålitelig, for de mange brukerne som benytter VPN til enhver tid.

Utmerket brukervennlighet

Brukervennligheten er utmerket for deg som ønsker å surfe på internett ved bruk av VPN. Du bruker tjenesten sikkert og trygt uansett hvor du befinner deg. Du vil ikke møte på problemer om du ønsker å surfe på norske på nettsider, mens du oppholder deg i utlandet. Den er også sikker for deg som ikke ønsker å vise plasseringen din til andre på nett.

VyprVPN tilbyr sine brukere totalt 4 ulike tjenestenivåer. Velger du gratistjenesten vil du ha en månedlig grense på 500 MB i databruk. Denne avtalen tillater at du benytter 2 koblinger på en gang. Her får du tilgang til blant annet NAT brannmur og Chameleon. De neste tre pakkene gir deg ubegrenset tilgang til data.

Prisene varierer ut fra hvilken pakke du velger å benytte deg av. Det anbefales at du forsøker gratisversjonen før du betaler for et abonnement. Slik kan du enkelt finne ut om denne VPN-tjenesten passer for deg og ditt bruk. Du vil derimot raskt finne ut at denne tjenesten er både rask og pålitelig.

Du kan derfor benytte VyprVPN på både MacBook, PC og nettbrett. Denne VPN-tjenesten passer for deg som ikke har brukt VPN tjenester tidligere. Derimot vil hastigheten kunne variere når du bruker mobildata. Du får her tilgang til en rask og pålitelig internettilkobling. Programvaren kommer i et brukervennlig design.

VyprVPN er et utmerket valg

Installasjonsprosessen av tjenesten VyprVPN er både rask og enkel. Du har lastet ned programvaren innen få minutter. Denne VPN-tjenesten lar deg ikke velge sted ut fra et kart. I stedet kan du velge ut fra en liste med byer. Når du bruker denne programvaren, beskytter du effektivt den offentlige IP-adressen din.

Du kan også benytte VyprVPN i forbindelse med tjenester som tilbyr videostreaming. Her kan du også bruke Netflix uten problemer. Du vil derfor få stort utbytte av denne tjenesten om du befinner deg utlandet. Benytt deg av en passordtjeneste og en kryptert lås, mot en ekstra avgift. Slik kan du bruke internett sikkert og trygt der du befinner deg.

VyprVPN er tilgjengelig på plattformer som Windows, Mac OS, Android og iOS. I tillegg kan du konfigurere en Linux-maskin til å passe til VyprVPN. Du kan også installere en tilpasset APK på dine Android TV-enheter. Dersom du konfigurerer ruteren din til bruk av programvaren, vil beskyttelsen bli betraktelig utvidet.

Ved å bruke VyprVPN tjenesten vil du kunne surfe trygt over store deler av verden. Denne programvaren er enkel å bruke for både erfarne og uerfarne VPN brukere. Den gir deg tilgang til innovative teknologier som WireGuard og Chameleon. Det anbefales at du prøver programvaren gratis en periode.