Stream HBO online med en VPN

HBO er kjent for å levere serier og filmer av høy kvalitet, men det er ingen hemmelighet at det norske utvalget er noe begrenset. Selv om vi får unike titler gjennom den nordiske HBO Nordic-versjonen, er det fortsatt mange som savner det samme utvalget resten av verden får.

 

På HBO finnes det alt fra klassiske filmer til nyutgivelser, innovative serier og spennende dokumentarer. Men for å virkelig kunne få glede av alt HBO har å byr på, er vi nødt å få tilgang til de internasjonale bibliotekene og menyene. Dette kan vi ved hjelp av en VPN.

 

HBO konkurrerer med de største strømmetjenestene i verden, og har sin egen målgruppe. Mange nordmenn har enda ikke falt helt for HBO, etterså utvalget her er noe minimalt. Med en VPN blir saken helt annerledes. Vi skal nå vise deg hvordan du kan streame HBO online ved hjelp av en VPN.

 

Se HBO i Norge

  1. Aller først må du finne din foretrukne VPN-leverandør. Mulighetene er mange, men du burde velge en som har servere i både USA og Norge. De fleste har dette, men dobbeltsjekk gjerne.

 

  1. Deretter laster du ned tjenesten og installerer den på din foretrukne enhet. Leverandørene har som regel omfattende guider om nedlastning for diverse enheter og operativsystemer.

 

  1. Når du åpner VPN-tjenesten etter installasjon, må du velge din serverlokasjon. For HBO er det smart å velge USA, Canada eller Storbritannia for best utvalg.

 

  1. Gå til HBO sin nettside og opprett en konto dersom du ikke har en fra før. Her kan du benytte deg av en gratis prøveperiode.

 

  1. Gratulerer, du har nå tilgang til HBO og kan streame utenlandsk innhold fra Norge.

 

Hvordan velge rett VPN for HBO

Som sagt har du mange valgmuligheter når du skal finne deg en VPN-leverandør. Som nybegynner kan det være smart å tenke over enkelte aspekter, før du gjør ditt endelige valg. Har du aldr brukt VPN før, vil det lurt å velge et alternativ med en gratis prøveperiode. Da får du tid til å finne ut om tjenesten er for deg eller ikke.

 

Sørg for at din valgte leverandør er kompatibel med din enhet. Skal du bruke iOs eller Android? Da er det viktig at tjenesten ikke bare er kompatibel, men også er optimalisert for mobilbruk. Det samme gjelder de som bruker spesielle operativsystem på datamaskinen sin.

 

For å få en best mulig opplevelse med streaming, bør du velge en tjeneste som kan love høy kvalitet, hastighet og ytelse. Se gjerne på hvor mange servere som finnes i hver serverlokasjon – dette har mye å si for hastigheten. Jo flere servere som er tilgjengelig i for eksempel USA, desto mindre sjanse er det for å oppleve overbelastning og trege servere.

 

Hvis du er usikker på hvilket valg du skal ta, lønner det seg alltid å se på anmeldelser og erfaringer fra tidligere brukere. Da får du en god innsikt i hvordan tjenesten opererer, og hvordan kundeservice, hastighet og brukervennligheten er. Med denne guiden håper vi at det blir litt enklere å velge leverandør, og mye enklere å streame HBO online fra din egen stue.