Anmeldelse Audials One

Audials One er et multifunksjonelt medieprogram som lar deg finne, lagre og spille inn digital underholdning fra internasjonale streamingtjenester. Her får du et program som bistår deg i å spille inn filmer, musikk, radio og Live-TV. Du kan også spille inn podkaster og andre ting som leveres av internasjonale streamingtjenester.

Dette er et utmerket verktøy for deg som ønsker å streame innhold fra blant annet Netflix. Du kan også streame Amazon Prime, Apple Music, Spotify, Hulu og YouTube. Denne multimediaplattformen tilbyr de beste funksjonene som er tilgjengelig i markedet i dag. På denne måten slipper du å betale for flere tjenester på en gang.

Ved hjelp av en Windows-programvare kan du enkelt spille inn musikk, TV-serier og filmer i den beste kvaliteten. Audials AG har vært en populær programvare helt siden 2005. Dette gjør at du får en fullkommen programvare, som gir tilgang til utallige streamingtjenester på en gang.

Musikk og innspilling

Audials One gjør det lettere å finne frem til din favorittsanger, serier, filmer og radiokanaler. Her får du en meget brukervennlig navigasjon og grensesnitt. Ved bruk av en musikkfunksjon leverer dette medieprogrammet sømløs musikk fra de fleste streamingtjenester, som er tilgjengelig i dag. Dette inkluderer også tilgang til radio.

I sidefelts navigasjoner finner du fire funksjoner som gjør programmet mer brukervennlig. Dette er henholdsvis musikk, radio, spillelister og streaming av musikk. Her søker du enkelt etter den musikken eller artisten, som du ønsker å høre på i søkefeltet. Søkeresultatet viser deg alle album og andre utgivelser, fra den artisten som du har søkt på.

Når du klikker på musikken, får du tilgang til en utmerket oversikt over musikklister. Dette vises ved bruk av samlinger, diagrammer og forslag til andre artister i samme sjanger. Når du har funnet frem til en liste over sanger, kan du enkelt laste ned innholdet. Deretter spiller du av innholdet i programvaren Audials One.

Når du skal spille inn sanger klikker du på record ikonet. Sangene blir deretter lagret i det lokale lagringssystemet. Programvaren lar deg spille inn flere sanger på en gang. Du kan selvfølgelig laste ned musikk fra YouTube. Det er også mulig å laste ned musikk fra streamingtjenester som Deezer, Spotify, Soundcloud og Amazon Music.

Filmer, TV og videoer

Det er ikke bare musikk som kan lastes ned ved hjelp av programvaren. Du kan spille inn videoene dine ved hjelp av streamingtjenester som blant annet Netflix, Amazon Prime, YouTube og Hulu.  Videokvaliteten vil ikke bli dårligere enn den originale videoen. Du søker enkelt på de videoene som du ønsker å se.

Deretter laster du den ned eller spiller inn videoen, ved å trykke på opptaksknappen. Ved bruk av denne funksjonen kan du se alle dine favorittserier og filmer. Audials One laster ned videoer jevnt uten at du møter på problemer. Dersom du skal laste ned lengre TV-serier, lagres hver episode automatisk.

Deretter kan du spille av det som du har lagret lokalt. Du kan også spille av videoer på en ekstern videospiller som støtter formatet. Hvis du ønsker å se live TV kan du velge mellom totalt 300 live TV streamingtjenester. Her kan du finne underholdning innen sport, filmer, nyheter og musikk som garantert gir mersmak.

Du velger om du skal spille Live TV direkte, spille inn eller laste ned for å se dette ved en senere anledning. Denne programvaren byr også på en rekke tilleggsfunksjoner. Du kan planlegge fremtidige opptak. Dine musikkopptak er tilgjengelig i flere formater. Du kan også spille inn flere filmer og videoer samtidig.

Podkaster og radio

Programvaren Audials One støtter mer enn 100 000 internasjonale radiostasjoner. Her finner du derfor en stor katalog med underholdning som garantert vil falle i smak. I stedet for å lete blant de mange radiokanalene, bør du finne en favorittkanal. Dette gjør du enkelt ved å søke i det kategoriserte biblioteket.

Du kan derfor velge dine favorittkanaler ut fra kategorier som blant annet rock og pop. De radiokanalene som bruker reklame i sendingene, er tydelig merket. Unngå derfor å velge en radiokanal som opererer med reklamepauser. Du kan derfor glede deg over utallige musikksjangre, som du kan lytte til når du vil.

I tillegg viser programvaren over 350 000 globale podkastere. Her får du enkelt tilgang til nye episoder som kan ses når du selv ønsker. Du kan velge å bare laste ned, lytte og abonnere på en postkaster ved å bruke Audials One. Denne programvaren støtter over 25 000 video podkastere på verdensbasis.

Du kan derfor lagre eller abonnere på de podkastene som du ønsker å se jevnlig. Dette er derfor en programvare som garantert tilfredsstiller dine forventninger. Du får tilgang til et gedigent utvalg av digital underholdning ved bruk av bare en programvare. Du slipper derfor å bruke flere streamingtjenester på en gang.

Audials One imponerer stort

Den populære programvaren Audials One imponerer med sine mange lagringsmuligheter. Ved hjelp av denne programvaren kan du lagre alt av digital underholdning på Windows-enheten din. Du har tilgang til et stort utvalg av musikk, artister og radiokanaler. Du kan også utnytte muligheten til å se uendelig med filmer og videoer, fra andre streamingtjenester.

Ved å bruke bare en programvare slipper du å forholde deg til flere streamingtjenester på en gang. Du kan enkelt overføre eller konvertere nedlastede filer ved bare noen få tastetrykk. I den nyeste versjonen har Spotify-integrasjonen blitt forbedret, for å kunne gi deg den beste musikkopplevelsen på nett.

Det tar gjerne litt tid å sette seg inn i hvordan denne programvaren fungerer. Derimot er dette et utmerket multifunksjonelt medieprogram, som garantert vil imponere deg. Du kan effektivt se videoer, TV-serier og podkastere, ved bruk av bare en programvare.

Ved bruk av programvaren Audials One får du muligheten til å se video, TV-serier og filmer i den beste kvaliteten. Du kan også høre på musikk og radiokanaler som du selv ønsker. Kvaliteten på både video og bilder tilfredsstiller selv de mest kresne brukerne.

Dette er en praktisk og funksjonell programvare, som gir deg tilgang til en omfattende samling med musikk og video. Audials One er en utmerket programvare til en rimelig pris.