Download film fra Netflix

Netflix har de siste årene vært ledene innenfor strømmetjeneste bransjen og ble raskt den mest populære strømmetjenesten. Netflix har et enormt utvalg av film og serier online og kan tilby disse i alle sjangere og kategorier. Det er mange i dag som eier en Netflixkonto slik at de kan ha tilgang til et bredt film- og seriebibliotek online. Men hva gjør man om man vil se filmer når man for eksempel er ute og reiser uten internett?

Film- og serieverden har uten tvil blitt større og mer tilgjengelig etter det ble mulig å strømme de online. Dette har åpnet opp for flere, enklere muligheter å se film og serier på og en av disse er å downloade dem til dine enheter. Netflix tilbyr å laste innhold ned på dine enheter, men utvalget her er begrenset. Audials tilbyr guider for hvordan du kan laste ned alt av Netflix’ innhold i høy kvalitet.

Hvordan laste ned opptak

Nedlastningen er enkel og består av 3 steg. Det er gratis, og du behøver ikke å registrere deg.  Du begynner med å laste ned Netflix opptakeren, og starter en film eller episode inne på Netflix. Audials vil ta opp det som vises og automatisk lagre det. Og vipps, så er du klar til å se din favoritt film offline! Du har mulighet for å laste ned innhold uten å betale ekstra og kan til og med laste ned innhold til din iPhone eller Android. Her kan du bruke Netflix sin app for smarttelefoner. Når du laster ned til datamaskinen bør du alltid bruke nettleserne Chrome eller Firefox. Det er smart å spille videoen av i original størrelse, for å oppnå best mulig kvalitet. Les mer om muligheter online på configmgr.no

Hvorfor velge Audials?

Det er en rekke fordeler ved å velge Audials, som vil sikre deg en god filmopplevelse. Audials sin download-funksjon tilbyr svært høy oppløsing og opp til full HD på dine opptak. Om du ønsker å laste ned en hel serie, vil Audials automatisk dele opp episodene, slik at det krever minst mulig av deg. Programmet kan også oppta filmer og serier raskt ettersom de spilles av i dobbel hastighet når de laster ned. Du kan spille inn flere filmer samtidig og har mulighet for å velge undertekster til opptakene. Når nedlastningen er ferdig kan filen lagres i en rekke filformat, alt etter hva du foretrekker. Du kan for eksempel lagre den i som MP4, WMV, AVI, 3GP osv.

Det er med andre ord en rekke fordeler ved Audials download-funksjon for filmer på Netflix. Det er det naturlige valget om du ønsker å få mer ut av ditt Netflix abonnement. Ved å bruke programmet kan du se filmer og serier når du vil, hvor du vil. filmene lastes ned i høy hastighet og kan sees av deg når du oppholder deg steder uten internett. Nyt din favorittfilm eller en god serie når du er ute og reiser uten tilgang til internett.