Slik ser du Amazon Prime Video

I Norge har vi en håndfull strømmetjenester, men ofte savner vi mer variert innhold og hyppigere oppdateringer av lister. Amazon Prime er et tilskudd mange nordmenn lenge har ønsket seg, men dessverre er utvalget hakket dårlige i Norge enn i Storbritannia og USA.

 

Amazon Prime Video er en strømmetjeneste lansert av Amazon. Her får du muligheten til å både kjøpe enkelt filmer, leie dem eller betale et månedlig abonnement. Valgmulighetene når det kommer til innhold er uendelige. Du vil finne alt fra serier, filmer, dokumentarer, tegneserier og barneinnhold.

 

På denne tjenesten kan du bokstavelig talt velge og vrake blant utgivelser. Et fellestrekk for norske strømmetjenester er som regel at innholdet i stor grad er utdatert. Serien vi får henger også langt etter USA og Storbritannia, som gjerne får nye sesonger og episoder flere måneder i forkant.

 

For å få tilgang til det store internasjonale utvalget til Amazon Prime Video, kan du laste ned en VPN. Dette åpner mange dører for strømmefans og entusiaster. Med en VPN kan du nemlig komme deg unna lands-restriksjoner, og velge hvilket land du ønsker å streame fra.

 

Velg rett VPN til Amazon Prime Video

Først og fremst bør du finne en VPN som støtter den enheten du foretrekker å strømme fra. Er det en datamaskin, eller kanskje et nettbrett? Det er til og med mulig å få VPN på mobilen, men da må du velge en leverandør som tilbyr dette.

 

For å få den beste brukeropplevelsen med strømming, er det viktig å se på ytelse og hastighet. Det sier seg selv at du ikke ønsker en VPN med trege servere. Ingenting er mer irriterende enn en serie som laster tregt eller skifter i kvalitet. Sørg for å se på tidligere anmeldelser for å finne ut hvordan hastigheten og ytelsen presterer.

 

Noen VPN-leverandører har snarveisknapper til de mest populære strømmetjenestene. Dette kan være en fordel om du nybegynner eller lite kjent med VPN. Hvis dette er tilfelle vil det alltid lønne seg å velge det mest brukervennlige og enkle alternativet.

 

Når du har valgt din foretrukne VPN-leverandør, er det på tide å starte prosessen. Vi tar deg gjennom denne steg for steg.

 

Amazon Prime Video i Norge

 

  1. Last ned din foretrukne VPN-tjeneste og installer den på enheten din. Følg instruksjonene og kontakt kundeservice hvis du er tvil.

 

  1. Når du har installert tjenesten finner du frem til det landet du ønsker å streame fra. Velg deretter en server dersom ikke du blir tilkoblet automatisk.

 

  1. Når du har fått kontakt kan du gå direkte til Amazon Prime Video sin nettside. Registrer en bruker eller test en gratis prøveperiode.

 

  1. Du er nå klar til å oppleve en helt ny verden av serier, filmer og underholdning på Amazon Prime Video.

 

 

Amazon Prime Video er som sagt en betalingstjeneste, men du kan benytte deg av en prøveperiode helt gratis. Dette er utmerket for norske kunder som bruke VPN. Utnytt prøveperioden og du kan boltre deg i en mengde nye, spennende serier og filmer.