Slik ser du Hulu med VPN

Har du hørt om Hulu? Dette er en amerikansk strømmetjeneste som huser noen av de mest populære TV-seriene. Hvis du ser mye på amerikanske serier, kan du nesten være sikker på at Hulu har disse i sine menyer. Det er også på denne tjenesten at de nyeste seriene kommer

 

I Norge ser vi på mange amerikanske serier, både reality, drama, komedie og tegneserier. Mange som ser på «Modern Family» og «The Simpsons», vet nok at det kan ta lang tid før de siste sesongene kommer på norske TV-kanaler. I tillegg er det ikke alltid at disse blir tilgjengelig på norske strømmetjenester.

 

Dessverre er det ikke mulig å se på Hulu med et norsk abonnement, men det finnes en praktisk og enkel måte å løse dette problemet på. Med en VPN kan du nemlig unngå restriksjonene skapt av geografisk beliggenhet. Du kan dermed få tilgang til Hulu hjemme i din egen norske stue.

 

Se Hulu i Norge

For å se Hulu i Norge, behøver du kun å gå gjennom noen enkle steg. Vi tar deg gjennom prosessen:

 

  1. Finn din foretrukne VPN-leverandør og følg instruksjonene for nedlastning.
  2. Når du åpner programmet velger du simpelthen en server i USA og kobler deg til denne.
  3. Deretter kan du gå direkte til Hulu sin nettside og opprette en bruker.
  4. Dersom du behøver å skrive inn en Zip Code, kan du bruke den kjente «90210»
  5. Etter kontoen er opprettet kan du starte å se på de nyeste seriene på Hulu.

 

Hulu er i utgangspunktet en betalingstjeneste, på samme måte som Tv2 Sumo, Netflix og HBO. Men du kan benytte deg av en gratis prøveperiode, hvilket kan være særlig nyttig for nordmenn. Da får du tid til å finne ut om innholdet er noe for deg – vi kan nesten garantere at du finner noe du liker her.

 

Hulu byr på et stort utvalg av serier, både for små og store. Er du fortsatt i tvil eller kanskje bare litt nysgjerrig? Da kan du besøke Hulu sine nettsider og se på den omfattende menyen. Utvalget rangerer fra barneserier og tegneserier, til reality, drama, komedie, action og dokumentar.

 

Velg riktig VPN for Hulu i Norge

Hvis du aldri har brukt en VPN før, vil du nok oppdage at her er det mange valgmuligheter. Sørg for å velge en som fremstår brukervennlig og enkel, noe tidligere anmeldelser og vurderinger vil kunne fortelle deg.

 

Hvis du kun skal bruke VPN-tjenesten til streaming og Hulu, lønner det seg å velge en tjeneste med høy ytelse og hastighet. Dette gjør det behagelig å se på serier uten forstyrrelser, avbrudd og lastetid.

 

Til slutt må du også sørge for at VPN-tjenesten er kompatibel med enheten din. Sjekk gjerne også at Norge og USA er blant serverlokasjonene, noe de mest sannsynlig er. Følger du disse enkle stegene vil du kunne se på Hulu i Norge på rekordtid. Nyt innholdet og kos deg med de siste seriene fra USA.