Anmeldelse TunnelBear

TunnelBear er en VPN tjeneste som har blitt tilpasset norske forbrukere. Her får du tilgang til 4000 servere, som er plassert i 23 land rundt i verden. Selv om dette ikke er et stort antall servere, imponerer denne VPN tjenesten med hastigheten. Denne VPN tjenesten fungerer utmerket på Windows, MAC OS, iOS og Android.

Når du skal finne en server med riktig plassering kan du benytte Auto-søk. Ved hjelp av denne funksjonen vil du oppnå den beste tilkoblingen. Denne VPN tjenesten samler ikke, logger, eller lagrer IP-adresser. Det lagres heller ikke informasjon i forbindelse med bruk av applikasjoner, websider eller tjenester.

Det er også mulig å prøve TunnelBear VPN gratis, før du binder deg til en fast plan. Dette er et utmerket tilbud til deg som ikke er sikker på om VPN passer ditt behov. Gratisversjonen er derimot begrenset til å bare gjelde 500 MG. Dette er dessverre ikke nok om du skal streame en video, eller skal utføre andre oppgaver.

Dette er en VPN tjeneste som passer perfekt for deg som ønsker økt beskyttelse, når det gjelder datatyver og passordbeskyttelse. Du kan også få tilgang til internett innhold, som i utgangspunktet bare er tilgjengelig i andre deler av verden.

En VPN med høy hastighet

Dette er en VPN tjeneste som tilbyr høy hastighet i forbindelse med surfing på internett. Her får du en effektiv VPN som passer om du ønsker å spille på nett, eller se en god film. Du får en god nok hastighet uavhengig av om du bruker en server i Norge eller i USA. Hastigheten er i utgangspunktet avhengig netthastigheten din.

Hvor høy hastigheten er kommer også an på hvor du befinner deg i forhold til serveren som du benytter. I forbindelse med daglig bruk, er det en fordel at du kan surfe på dine favoritt nettsteder. Når det gjelder vanlig nettsurfing er TunnelBear en rask VPN tjeneste. Du kan også benytte VPN ved bruk av YouTube.

Du kan glede deg over rask hastighet under nedlastning av programvarer og lignende. Denne VPN tjenesten gir også tilfredsstillende resultater, ved bruk under spilling av dine favorittspill. Her vil du ikke merke noen store forskjeller når det gjelde kvalitet og hastighet. Du vil bli koblet på den raskeste serveren automatisk.

Du vil automatisk bli koblet til den serveren som ligger nærmest deg. Om ikke denne tilfredsstiller dine forventninger, kan du velge en beliggenhet som passer bedre. TunnelBear  vil automatisk koble deg til den beste serveren i området. Dette er derfor en utmerket VPN tjeneste som passer for deg, som ønsker sikkerhet og hastighet i samme pakke.

Brukervennlig for folk flest

Stadig flere nordmenn benytter seg av VPN i dag. En av årsakene til dette kan være at brukervennligheten har blitt bedre. Det tilbys en rekke apper som gjør at VPN tjenester fungerer bedre enn tidligere. Dette gjør at brukervennligheten tilfredsstiller de forventningene som nordmenn flest, stiller til en VPN tjeneste.

Det er enkelt å registrere en konto hos TunnelBear VPN. Du vil da få den informasjonen som er nødvendig for at du kan benytte tjenesten. Det tar derfor ikke lang tid før du kan benytte deg av tjenestene, som tilbys hos denne VPN leverandøren. Du kan også lese om VPN leverandøren nederst på nettsiden.

Inne på nettsiden til TunnelBear vil du oppdage at det er enkelt å finne frem. Kontoen din er ryddig for at det skal være lett å finne frem, til den personlige informasjonen din. Det er enkelt å installere TunnelBear VPN på enheten din. Du laster raskt ned appen til din PC, Android, iOS eller andre digitale enheter.

Her finner du en oversiktlig nettside som byr på en rekke funksjoner, som du ikke vil gå glipp av. Det er hovedsakelig 3 funksjoner, som gjør det enklere for deg å finne frem på nettsiden. Dette er informasjon som betalingshistorikk, abonnementsdetaljer og generell kontoinformasjon.

TunnelBear VPN i utlandet

Du installerer programvaren til TunnelBear VPN på din PC, Android eller annen bærbar enhet. Du får deretter tilgang til server i over 20 land. I noen tilfeller er det nødvendig med servere i flere land, for å kunne fjerne en blokkering av nettinnhold. Du må eksempelvis ha tilgang til amerikanske servere, for å få tilgang til amerikansk Netflix.

Ved bruk av TunnelBear VPN fjernes blokkeringen av det innholdet, som du ønsker å ha tilgang til. Derfor har denne VPN tjenesten tilgang til servere i et stort antall land. Det er også mulig å unngå norsk nettsensur, ved å bruke servere som er plassert i utlandet. Stadig flere nordmenn benytter seg derfor av VPN tjenester i Norge.

Hver gang du ønsker å benytte VPN blir du viderekoblet til den serveren, som har høyest hastighet. TunnelBear tilbyr ikke så mange servere. Derimot har de serverer i de mest vanligste områdene. Dette betyr at du vil oppnå stabile og raske nettsider. Du kan derfor surfe på utenlandske nettsider når du vil.

TunnelBear kan ikke tilby deg tilgang til amerikansk Netflix. Du kan heller ikke benytte deg av torrents. Dette fordi denne VPN leverandøren ikke vil oppmuntre til at du benytter deg av ulovlig nettinnhold. Dette tilsier derimot ikke at alt slikt nettinnhold er ulovlig. GhostBear er en tilleggsfunksjon som bidrar til å skjule den krypterte informasjonen din.

Fordeler med TunnelBear VPN

Den populære VPN leverandøren TunnelBear byr på en programvare, som er meget brukervennlig. Den er enkel og rask å installere, selv for uerfarne VPN brukere. Dersom du ikke ønsker å binde deg med et abonnement med en gang, kan du forsøke gratisversjonen. Her får du tilgang på totalt 500 MG.

Du får en VPN tjeneste som byr på en utmerket beskyttelse og sikkerhet. Du får muligheten til å surfe på dine favoritt nettsteder, uavhengig av hvor du befinner deg. Dersom du er en bedriftseier vil du har stor glede av å benytte deg av TunnelBear for Teams. Dette omfatter flere funksjoner enn dem du allerede har som privatkunde.

Du får derfor maksimalt utbytte av en VPN tjeneste til en rimelig pris. Du bør derfor registrere deg med en konto, slik at du kan få glede av en gratis prøveperiode på en måned.